Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Tech Experience Conference

30/10/2015 a les 09:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
#TECbcn
#TECbcn, per TECbcn. 2015. Font: TECbcn. Llicència: Tots els drets reservats

Un congrés de tecnologia que trenca amb tots els estàndards dels esdeveniments que hagis assistit abans. #TECbcn neix per oferir un nou format on els assistents viuran una experiència que els inspirarà per crear nous projectes el dilluns següent quan tornin a les seves oficines.

L'event es realitzarà a Barcelona, el 30 de octubre 2015, a l'Antiga Fàbrica Damm (Carrer del Rosselló, 515, 08025 Barcelona), a partir de les 9 del mati. Comptarà amb la presència panelistes amb perfil de CEO de startups, directors de màrqueting de grans empreses, influencers i business angels de diferents països:

  • Gladys Cali, CEO Infinit Event Experience
  • Antonio Rodríguez Perales, Cloud Sales Manager for Spain, Greece and Israel at IBM
  • Joaquim Pinto, Marketing Manager at Padcelona
  • Adrian Arias, Marketing Manager at Linkedin
  • Esteve Almirall, Director Center for Innovation in Cities @ESADE
  • Marc Pous, CEO & Internet of Things Advocate @thetings.iO
  • Jose Caballer, CEO of Skool
  • Daniel Marote, Founder Hydra Social Media.
  • Jordi Blanco, Director at Sekg
  • Edgar Sánchez, Neuromarketing Consultant

Les conferències seran una experiència única per connectar i aprendre sobre Internet Of Things, Technology i màrqueting digital de la mà de ponents internacionals i gurus de la indústria. A més es realitzarà una competició de diferents startups on hauran de fer la seva elevator speech davant tota l'audiència i seran valorades per un jurat de business angels i professionals del sector.

Gràcies a Padcelona, a l'arribada es facilita un iPad a cada assistent, on cada assistent haurà de fer-se un selfie, posar la seva empresa i la seva posició i això servirà per entrar a formar part d'un xat i social media timeline privat només per als assistents de l'esdeveniment.

Amb aquesta tecnologia es crearà un Icebreaker per facilitar el networking entre els assistents i crear una comunitat tech. Així mateix, també es realitzaran una sèrie d'activitats de gamificació amb aquests iPads per canviar l'experiència dels assistents. A més amb l'iPad podran seguir les presentacions dels ponents i per a aquells que són més tímids, podran enviar preguntes remotament als ponents a través de l'iPad.

Tech Experience Conference és un lloc on els assistents podran descobrir nous gadgets tecnològics i inspirar-se per crear noves experiències que generin un major engagement per als seus clients a través de la tecnologia.

L'objectiu de la fundadora de #TECbcn, Gladys Cali, és realitzar diferents edicions cada any en una ciutat diferent. La següent edició serà a Los Angeles, en la tardor de 2016. Més informació i inscripcions al web de la conferència.

Els participants de Punt TIC podran assistir-hi amb un 20% de descompte introduint el codi PUNTTIC20 (oferta limitada a les 20 primeres persones en registrar-se)

Detalls del curs

Data: 
divendres, 30 octubre, 2015 - 09:00
Lloc:
Fàbrica Estrella Damm
Carrer del Rosselló 515 Barcelona
Etiquetes: