Entérate
Entérate.

La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat coorganitza una taula rodona sobre coworking en el marc de la fira Entérate de tu futuro, que se celebra el proper dimecres, 26 de març, a Barcelona. Aquesta fira és un esdeveniment multiàrea que s’organitza a 11 ciutats de l’Estat amb l’objectiu d’informar i assessorar els joves universitaris sobre l’oferta educativa i laboral existent a nivell nacional i internacional.

La fira és organitzada per B4Work, amb el suport i col·laboració d’empreses i entitats locals, i al llarg del 2014 es durà a terme també a Las Palmas, Madrid, Múrcia, Santiago de Compostela, Salamanca, Bilbao, València, Granada, Málaga i Sevilla.

Els organitzadors han convidat la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació a coorganitzar una taula rodona sobre coworking, la nova forma d’organització del treball que ha tingut un gran creixement al nostre país durant els darrers anys. El coworking o co-treball és una pràctica vinculada al desenvolupament de l’economia col·laborativa i la societat del coneixement. Segons dades publicades recentment, Catalunya és el 4t país del món en número d’espais de coworking (130) i el primer pel que fa a la seva densitat (número d’espais per habitant).

Quan

On

Hotel Joan Carles I
Avinguda Diagonal, 661-671
08028