Imatge de telèfon mòbil
Imatge de telèfon mòbil. 2 017.

El pròxim dimarts 11 de juliol, de 10 a 10.45 hores, s’impartirà una sessió formativa en línia d’aprenentatge digital per a descobrir el funcionament i els beneficis de l’Àrea Privada Gencat. No hi faltis!

La Generalitat de Catalunya organitzarà un taller formatiu en línia d’aprenentatge digital. El pròxim dimarts 11 de juliol, de 10 a 10.45 hores, la sessió posarà el focus en l’Àrea Privada Gencat. Entre els continguts previstos, hi haurà què és i per a què serveix l’Àrea Privada Gencat, on està l’Àrea Privada Gencat i què es necessita per a accedir-hi, què es pot trobar a l’Àrea Privada Gencat, els beneficis de l’Àrea Privada Gencat i la pàgina de suport per als problemes de tramitació en línia. Els tallers formatius d’aprenentatge digital de la Generalitat de Catalunya, que poden ser presencials o telemàtics, busquen donar a conèixer les diverses eines digitals per a relacionar-se amb l’administració pública. Habitualment, són sessions de curta durada per a aprendre de manera pràctica i senzilla els principals aspectes de les eines digitals per a fer les diferents gestions en línia.

Les persones interessades poden apuntar-se en aquest enllaç en línia. De manera regular, es revisaran les inscripcions i es confirmarà a les persones interessades la seva participació en la trobada. Uns dies abans, s’enviarà també un enllaç en línia per a connectar-se a la sessió formativa mitjançant la plataforma Teams.

Quan

-

On

Format virtual