Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Taller intermig-avançat de mapping de vídeo

Des del 25/04/2016 - 18:30
fins el 06/05/2016 - 22:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Curs de mapping de vídeo
Curs de mapping de vídeo. Font: Telenoika. Llicència: Tots els drets reservats

Telenoika, col·lectiu de persones interessades en la experimentació audiovisual, organitza el curs de nivell avançat "Mapping de vídeo". El video mapping és una de les més noves tècniques de creació audiovisual digital, basada en ajustar de manera precisa la imatge de vídeo a un objecte, superfície o volum.

Dins d'aquesta tècnica, la més coneguda i demandada és la del Mapping Building o Mapping Arquitectònic. En aquest taller es superarà el nivell inicial i s'investigarà en càmara mapping, multipantalla, stage design i impressió 3D. Per aquest motiu, per a poder participar del taller i assimilar els coneixements impartits és un requisit tenir coneixements de creació audiovisual digital en diferents tècniques i tecnologies, edició de vídeo, postproducció, 3D o disseny gràfic. (After Effects, Ilustrator, Cinema4D, 3DMax)

Contingut:

  • Antecedents i Teoria
  • Video Mapping
  • Tècniques de Video Mapping
  • Projecte

El curs tindrà lloc del 25 d'abril al 6 de maig, tots els dilluns, dimecres i divendres de 18.30 a 22h. El preu del curs és de 65 euros. Per a més informació i inscripcions podeu enviar un mail a tallers@telenoika.net.

 

Detalls del curs

Data: 
dilluns, 25 abril, 2016 - 18:30 a divendres, 6 maig, 2016 - 22:00
Professor: 
Ricardo Cançado
Preu: 
65€
Lloc:
Sala Conservas
Carrer de Sant Pau, 58 baixos Barcelona