Imatge d'intel·ligència artificial
Imatge d'intel·ligència artificial. 2 021.

El pròxim dijous 14 de desembre, a les 11 hores, el Punt TIC Co-Innova Sant Feliu acollirà una proposta formativa que buscarà trencar mites i barreres sobre l’ús de la intel·ligència artificial. No hi faltis!

El Punt TIC Co-Innova Sant Feliu, que es troba al carrer Joan XXIII número 14 de la localitat de Sant Feliu de Llobregat, acollirà el taller ‘Explorem l’art, la música i la cuina a través de la intel·ligència artificial’. La proposta formativa es farà el pròxim dijous 14 de desembre, a les 11 hores, i tindrà una durada aproximada de dues hores. Impulsat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, el taller comptarà amb la col·laboració del formador Jose Luis Hernandez, impulsor de la iniciativa rompiendolabrecha.org. L’objectiu de la proposta formativa serà trencar mites i barreres sobre l’ús de la intel·ligència artificial, sobretot entre la gent gran, i oferir un espai per a explorar, experimentar i descobrir, així com per a poder veure les aplicacions pràctiques que aquestes tecnologies poden tenir en el dia a dia, com, per exemple, trobar receptes de cuina o crear cançons.

L'entrada del taller ‘Explorem l’art, la música i la cuina a través de la intel·ligència artificial’ és lliure i gratuïta.

Quan

-