Social Start-up Meeting Barcelona
Social Start-up Meeting Barcelona.

Els dies 3 a 5 de maig, Barcelona acollirà el Social Start-up Meeting, una trobada que té com a objectiu que emprenedors/ores de diferents perfils professionals i amb inquietuds socials impulsin iniciatives empresarials de caire social i base tecnològica, mediambiental o cultural que puguin desenvolupar-se com a negoci en el futur.

Si bé el món empresarial és ple d’iniciatives empresarials orientades clarament a la maximització del benefici econòmic, cada vegada apareixen més projectes d’emprenedoria de base tecnològica orientats a resoldre necessitats socials. En el Social Start-up Meeting de Barcelona, que segueix la metodologia de l’aprendre creant del Start-up Weekend, els participants podran conèixer eines per posar en marxa una start-up social; el treball en equip multidisciplinar, col·laboratiu i autogestionat; la mentoria social, empresarial i tecnològica; la retroalimentació professional, i el treball en xarxa dins la comunitat d’emprenedoria social.

La trobada, organitzada per la Universitat de Barcelona, el Hub Barcelona Candidate i Labcoop, es durà a terme a la seu d’Alumni UB de Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 582, de Barcelona. El programa i d’altres continguts estan disponibles en aquest enllaç.

Labcoop és un espai que acull i impulsa iniciatives d’emprenedoria social cooperativa, que intenten transformar la realitat social, econòmica, política, cultural i mediambiental posant l’èmfasi en la dimensió cooperativa i la innovació social. El Hub Barcelona Candidate és una comunitat d’emprenedors d’alt impacte social, que pertany a una xarxa mundial amb presència als cinc continents i que té com a objectiu canviar el món des de models de negoci sostenibles, extensibles i replicables. Finalment, la Universitat de Barcelona (UB), una entitat que combina els valors de la tradició amb la innovació i l'excelència en l'àmbit docent, impulsa l'emprenedoria social entre la comunitat universitària a través de la figura de la Comissionada del Rector per a Participació, Ocupabilitat i Emprenedoria Social.

Organitzadors:

UBLabcoopHUB

 

 

 

 

 

 

Quan

On

Seu d'Alumni de la Universitat de Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 582
08007