Smart City Expo World Congress 2014
Smart City Expo World Congress 2014.

Barcelona esdevindrà capital de les ciutats intel·ligents del 18 al 20 de novembre. El recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona acollirà aquells dies el Smart City Expo World Congress 2014.

La quarta edició d'aquest esdeveniment reunirà a més de 400 ciutats de tot el món i a 300 ponents, així com a les principals institucions i persones que lideren el canvi i la transformació urbana. L'objectiu del congrés serà proporcionar les estratègies i eines necessàries per impulsar l'intercanvi de coneixement, el desenvolupament d'associacions i la creació d'oportunitats de negoci en el nou mercat de les solucions i tecnologies urbanes.

Estructurat en 6 eixos temàtics (Smart Society, Technology, Governance, Energy, Mobility i Sustainable City), el programa del congrés compta amb alguns dels ponents més innovadors de l'actual panorama urbà i tecnològic, com ara: Parag Khanna, considerat el principal analista geopolític del món i exassessor del president dels EUA, Barack Obama; els arquitectes Kengo Kuma i Deyan Sudjic, que dialogaran sobre el procés creatiu en l'entorn urbà; el futuròleg i expert en sostenibilitat, Alex Steffen; Jeanette Sadik, experta en mobilitat urbana i exresponsable de transports de Nova York; i Vaclav Smil, científic especialitzat en Energia i anàlisi demogràfica.

Quan

On

Recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona
Avinguda de Joan Carles I, 64
08908