Setmana #OpenData d'estiu
Setmana #OpenData d'estiu. 2 017.

La Setmana #OpenData d'estiu començarà dimarts 11 de juliol, a les 18.30 hores,  amb el workshop “Crear projectes basats en dades obertes”.

El dimecres 12 de juliol serà el dia amb més propostes d'activitats. D'una banda, a les 16.30 hores tindrà lloc la xerrada "L'Economia de les Dades", a càrrec de l’expert en dades obertes Alberto Abella, que parlarà del potencial de les dades per generar activitat econòmica i explicarà com les empreses poden reutilitzar les dades per crear nous productes o millorar la seva competitivitat.

D'altra banda, de 16.00 a 20.00 hores es realitzarà una jornada divulgativa amb el títol "Les dades obertes un valor per al meu projecte", dirigida a petites i mitjanes empreses. Durant la jornada es mostraran experiències de negoci basades en Open Data, es debatrà sobre quines dades poden ser d’interès per a la reutilització de les PIME i que es generin noves activitat econòmiques, i es contrastaran diferents actuacions per aproximar el coneixement de les dades obertes a les PIME. Aquesta jornada vol ser un espai de participatiu on compartir coneixement i està limitat el nombre de persones participants. S'adreça a empreses de la zona, motivades per innovar així com incorporar l’ús de les dades en el seu projecte. Per poder participar-hi, cal emplenar aquest formulari.

Dijous 13 de juliol, es farà una Deconferència, on diferents persones expertes explicaran algun truc o eina concreta sobre anàlisis o visualització de dades.

La inscripció a les activitats, excepte a la jornada divulgativa, es pot realitzar a través d'aquest formulari.

Quan

On

Citilab
Plaça Can Suris, s/n
08940