Logotip del projecte europeu Fit4jobs
Logotip del projecte europeu Fit4jobs.

Tens entre 20 i 30 anys i estàs a l'atur? Disposes d’un títol de grau superior o universitari? T’atrau el món de la tecnologia? Fit4jobs t'ofereix l'oportunitat de formar-te i entrar a treballar en una empresa líder del sector. Vine a la jornada informativa que tindrà lloc el 25 de maig.

És igual l'especialitat que hagis estudiat, si t'apassiona el món tecnològic, el futur és a les teves mans. Si estàs interessat/da en reorientar la teva carrera professional cap al sector tecnològic, el programa Fit4jobs t'ajuda a formar-te perquè ho aconsegueixis. T’endinsaràs en una professió amb futur, en un sector en alça que cada vegada demana més perfils qualificats.

Fit4jobs et proposa un pla de formació en tecnologies i habilitats socials per tal que adquireixis els coneixements bàsics per començar a treballar i, a més, t’ofereix la possibilitat d'incorporar-te a una de les empreses líders del sector tecnològic, la consultora Everis.

La formació serà presencial, es desenvoluparà entre els mesos de juny i juliol i constarà de 180 hores lectives. Se seleccionaran 50 joves per participar a la formació i almenys 22 d'ells aconseguiran ser contractats/des per Everis.

Per poder accedir a aquest programa és indispensable assistir a la sessió informativa que es durà a terme dilluns 25 de maig, a les 15.00 hores, a l'Ateneu de fabricació de les Corts (C/ Novell, 78. Barcelona). Les places són limitades i la inscripció es pot realitzar fins al dia 24 de maig. Et pots inscriure aquí, però mira't abans els requisits mínims per participar al programa.

Aquesta serà la segona jornada informativa que es realitza a Barcelona. Alguns assistents podran participar en el procés de selecció que es farà en la mateixa sessió i altres faran l'entrevista el dia 27. Així, finalitza el procés de selecció de candidats i el projecte dóna inici al juny.

És necessari que el dia de l’esdeveniment portis el teu currículum imprès o, si ho prefereixes, el pots enviar prèviament a la següent adreça: dgtsi.ssc@gencat.cat. Per qualsevol dubte o aclariment també pots posar-te en contacte amb aquesta mateixa adreça.

 

Requisits per participar-hi

Edat: El projecte s'adreça a joves d'entre 20 i 30 anys, en situació d’atur.

Titulació mínima: Cicle formatiu de grau superior, a ser possible dins de l'àmbit TIC. També joves universitaris, graduats o llicenciats en Matemàtiques, Física, Química, Bioquímica, Biotecnologia, o altres Enginyeries (Civil, Obres públiques), Arquitectures Tècniques o Superiors, i altres titulats que vulguin reorientar la seva carrera professional en el món de les TIC.

Experiència professional: No es requereix experiència professional prèvia.

Quan

On

Ateneu de Fabricació de Les Corts
C/ Novell, 78
08014