Imatge de color
Imatge de color. 2 018.

Iniciativa Barcelona Open Data i Dones en Xarxa dinamitzaran una sessió d’exploració de dades sobre violència vicària el pròxim dimecres 10 de juliol a La Ciba, a la localitat de Santa Coloma de Gramenet.

El pròxim dimecres 10 de juliol, l’equip DataWomen d’Iniciativa Barcelona Open Data, amb la col·laboració de Dones en Xarxa, organitzarà una sessió d’exploració de dades centrada en violència vicària i violència masclista en persones menors. En concret, la proposta DadesxViolènciaVicària es farà de 17.30 a 19.30 hores a La Ciba, que es troba al Passeig de Llorenç Serra, número 64, de la localitat de Santa Coloma de Gramenet. La sessió se centrarà a obtenir informació sobre els impactes de la violència vicària i de la violència masclista en persones menors a través de l’exploració de les fonts de dades obertes disponibles. Un cop obtingudes, revisades i gestionades, les dades es publicaran perquè la ciutadania pugui accedir de manera fàcil i intuïtiva.

En aquest sentit, les dades recollides s’incorporaran al portal DadesxViolènciaxDones, un espai digital d’informació i de divulgació basat en les fonts de dades obertes disponibles per a la generació de coneixement especialitzat en violències masclistes, que conté dades des de l’any 2008 fins a l’actualitat. La voluntat de l’equip DataWomen d’Iniciativa Barcelona Open Data i de Dones en Xarxa és oferir informacions fiables i contrastades que siguin d’utilitat per a persones i entitats, públiques i privades, que fan intervenció, ja que els continguts recopilats ajuden a analitzar la realitat del territori i, en conseqüència, millorar les intervencions, així com esdevenir una eina essencial per a la sensibilització i per a la divulgació en un format atractiu i innovador.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.

Quan

-