Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2 017.

El pròxim dijous 15 de juny, de 10 a 11.30 hores, es debatran i articularan propostes i recomanacions d’intervenció i de legislació des de les administracions públiques i des del Tercer Sector. No hi faltis!

La Fundació Ferrer i Guàrdia organitzarà el seminari ‘Pensar la inclusió digital des de l’àmbit local’ en el marc del projecte de recerca ‘La bretxa digital a Espanya: coneixement clau per a la promoció de la inclusió digital’. El projecte de recerca ha estat la primera enquesta estatal dedicada exclusivament a analitzar les desigualtats sociodigitals en relació amb l’accés a la tecnologia, l’ús dels dispositius, les competències digitals i les actituds respecte al sector tecnològic. Així doncs, a partir d'aquest, s’ha determinat la necessitat de fomentar les iniciatives de promoció de la inclusió digital des de l’àmbit local. En aquest punt, buscarà incidir el seminari.

La sessió es farà el pròxim dijous 15 de juny de 10 a 11.30 hores i comptarà amb la participació de responsables d’experiències d’èxit en l’àmbit de la inclusió digital, que debatran i articularan propostes i recomanacions d’intervenció i de legislació des de les administracions públiques i des del Tercer Sector. Hi participaran Sandra Gómez de la Fundació Ferrer i Guàrdia, Anna Inglés de Colectic, Ester Collado de Xarxa Òmnia, Anna Puig de WSCITECH 23 de l’Ajuntament de Terrassa i Esperanza Paños de Model XBM de la Diputació de Barcelona.

Les persones interessades poden seguir la sessió a través d’aquest enllaç en línia.

Quan

-

On

Format virtual