Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Presentació de l'estudi "Sectors econòmics emergents i FP a la RMB. Sector Indústria del mòbil."

17/12/2015
de 12:00 a 14:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Sectors econòmics emergents i FP a la RMB. Sector Indústria del mòbil.
Sectors econòmics emergents i FP a la RMB. Sector Indústria del mòbil., per Sectors econòmics emergents i FP a la RMB. Sector Indústria del mòbil.. 2015. Font: L'OBSERVATORI DE L'FP. Llicència: Tots els drets reservats

L'Observatori de l'FP organitza un acte de presentació de l'estudi: "Sectors econòmics emergents i FP a la RMB. Sector Indústria del mòbil" el proper dia 17 de desembre.
 

La indústria del mòbil és un sector estratègic i clau per al desenvolupament socioeconòmic de la ciutat de Barcelona i la seva àrea d'influència. El dinamisme d'aquest sector fa que contínuament es generin noves oportunitats de negoci i en conseqüència nous perfils professionals; conèixer la resposta que hi dóna la formació professional és el principal objectiu d'aquest estudi.

L'Observatori de l'FP cada any fa una anàlisi i contrast entre les necessitats dels sectors econòmics considerats emergents i l'oferta formativa en Formació Professional. L'objectiu central és determinar quines són les necessitats de qualificació dels sectors en evolució per a contribuir en l'adaptació i disseny d'una oferta de formació professional sensible al canvi de competències professionals.

Podeu inscriure-us aquí.

Detalls del curs

Data: 
dijous, 17 desembre, 2015 - 12:00 a 14:00
Lloc:
CaixaFòrum Barcelona
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 Barcelona