Open Day TIC 2020
Open Day TIC 2020.

La intel·ligència artificial té moltíssimes aplicacions. Moltes d'elles són molt conegudes. En camp de Deep Learning s'utilitza per al reconeixement facial o d'objectes o per a la generació de subtítols, entre altres. Molt sovint, es parla de reconeixement o classificació, però, són les màquines capaces d'entendre? Podem utilitzar models de representació per a millorar els resultats de la IA?

Enguany, l'Open Day TIC de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) se celebrarà online i es presentarà l'oferta formativa de la UPC School en l'àrea TIC amb la participació d'Elisenda Bou-Balust, cofundadora i CTO de Vilynx, que explicarà els reptes i èxits de la intel·ligència artificial

Programa

18:30 h - 19.00 h – Benvinguda institucional de la UPC School i presentació de l'àrea formativa de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Coneixerem els perfils més demandats per les empreses i les noves tendències del sector, així com la nova oferta formativa d'aquest àmbit, que ha estat dissenyada per cobrir aquestes oportunitats emergents.

19:00 h - 19:45 h – Conferència: "Intel·ligència Artificial: Poden 'Entendre' les Màquines?", a càrrec d'Elisenda Bou-Balust. La intel·ligència artificial té moltíssimes aplicacions. Moltes d’elles són molt conegudes.

19:45 h - 20:00 h – Torn obert de preguntes i tancament de l'acte.

L'acte es realitzarà mitjançant la plataforma Adobe Connect. Per seguir correctament la sessió, només cal que disposis d'un ordinador, tauleta o dispositiu mòbil i és recomanable que facis servir auriculars i micròfon. 

Per a més informació i assistència, accediu aquí

Quan

On

Format virtual