Open Badges de Mozilla
Open Badges de Mozilla.

La Fundació Jaume Bofill enceta el nou curs dels Debats d'Educació amb un tema que considera un important desafiament per a l'aprenentatge al segle XXI: Com reconèixer i acreditar la formació adquirida de manera no formal i al llarg de la vida?. Així, el 30 d'octubre, a les 18.30 hores, tindrà lloc a l'Auditori del MACBA un debat amb la ponent Erin Knight, directora d'Aprenentatge en la Fundació Mozilla i de la Badge Alliance.

Knight lidera la iniciativa internacional per la construcció d'un sistema d'acreditació de coneixement mundial i obert. Anteriorment, va treballar en diferents projectes de tecnologia de l'educació i va dirigir un centre d'aprenentatge i recerca a la Universitat de California, Berkeley.

El debat girarà al voltant de les següents preguntes: Què són els Open Badges i com estan transformant l'acreditació del coneixement? Com es pot reconèixer l'aprenentatge vinculat a les trajectòries vitals i no només professionals? Com s'haurien de certificar les competències que s'adquireixen en l'àmbit no formal? Han de ser els centres educatius els únics legitimats per certificar coneixements o competències? Com es garanteix la igualtat d'oportunitats en aquest procés? Com es pot desenvolupar el compromís individual amb el procés d'aprenentatge propi més enllà dels títols tradicionals?

Hi haurà servei de traducció simultània. L'entrada és lliure, però l'aforament limitat. El formulari d'inscripció estarà disponibles aviat a www.debats.cat.

També es podrà seguir l'acte en directe a través de la web de la Fundació Jaume Bofill o per Twitter amb l'etiqueta #debatseducacio.

Més informació

Quan

On

MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001