Logotip del Consorci AOC
Logotip del Consorci AOC.

El Consorci Administració Oberta de Catalunya (Consorci AOC) organitza dimecres 6 de juliol una jornada per donar a conèixer els avantatges de la notificació electrònica. Tindrà lloc de 9:00 a 13:30 hores, a CosmoCaixa (C/ Isaac Newton, 26. Barcelona).

En el marc de la difusió de conceptes relacionats amb administració electrònica, aquesta jornada se centra en les notificacions electròniques i el seu impuls. S'hi abordaran els requeriments jurídics per a la seva utilització, s'explicaran alguns casos rellevants d’ús a les administracions catalanes, així com les principals funcionalitats i novetats del servei de notificacions electròniques e-NOTUM, que des del Consorci AOC s’ofereix al sector públic català.

La jornada s'adreça a responsables polítics i personal tècnic de les administracions públiques catalanes (secretaris, interventors, de l’àmbit d’organització, de gestió econòmica, d’assessoria jurídica, de sistemes d’informació, etc.).

Per inscriure-s'hi cal baixar-se el formulari d'inscripció, emplenar-lo i enviar-lo per correu electrònic a l'adreça: comunicacioconsorciaoc[arrova]aoc.cat.

Per a més informació consulteu el programa!

Quan

On

CosmoCaixa
C/ Isaac Newton, 26
08022