Programa de les jornades e-Sènior a Valls
Programa de les jornades e-Sènior a Valls.

El Punt Òmnia de Valls ha organitzat en col·laboració amb el Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Valls, una sèrie de xerrades adreçades als més grans amb motiu de la celebració del Dia Internacional d’Internet, que es va celebrar el passat 17 de maig.

Segons l' informe TIC y Mayores, conectados al futuro de la Fundación Vodafone España, tan sols un 30% dels majors de 65 anys fa servir Internet. Podeu llegir la notícia aquí (Marketing Directo).

estadístiques

Aquest  programa de divulgació de les TIC que s'ha posat  en marxa des de l'Òmnia de Valls forma part de les activitats del Programa d'Envelliment Actiu a Valls 2013 que organitza el Pla d'Inclusió i Cohesió Social de l'Ajuntament de Valls i el seu objectiu bàsic és que les persones destinatàries coneguin el ventall de recursos que ofereix la xarxa per als més grans i que es familiaritzin amb l'ús d'Internet, com a una eina útil i fàcil. El programa inclou 4 tallers i xerrades pràctiques sobre diferents serveis i gestions a Internet. L’assistència als tallers és gratis i es convida a tota la població sènior de Valls a participar-hi.

Aquestes xerrades i tallers van començar la setmana del 20 de maig i tindran una durada d'1 hora aproximadament. El calendari de les sessions és el següent: 22 de maig, i 5, 12 i 18 de juny d'enguany. Les temàtiques d'aquest talleres seran, respectivament: Gestions i serveis a Internet relacionats amb la salut, a càrrec del CAP de Valls; Tràmits i gestions a la pàgina de la Seguretat Social, a càrrec d ela Seguretat Social de Valls; Ment activa, a càrrec del Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Valls; i e-DNI i certificats digitals, organitzat per l'àrea d'Informàtica de l'Ajuntament de Valls.

La propera xerrada serà dimecres 5 de juny a les 10.00 hores i el tema: Gestions i serveis a Internet relacionats amb la salut.

Les inscripcions es poden fer en persona a la seu de l'IMDL - Vallsgenera, a la carretera del Pla 37A, al telèfon 977 612 010, a través del formulari de contacte del blog de l'Òmnia de Valls o al correu electrònic: omniavalls@gmail.com.

Programa

Dimecres 22 de maig

Gestions  i serveis a la pàgina de la Seguretat  Social

Hora: 17-18h.

Lloc: Punt Òmnia Valls (Òmnia 1)

A càrrec de: Oficina Seguretat Social de  Valls

Podeu veure les fotos de la jornada aquí.

Dimecres 5 de juny de 2013

Gestions i serveis a Internet relacionats amb la salut

Hora: 10-11 hores

Lloc: Punt Òmnia Valls (Òmnia 1)

A càrrec de: CAP de Valls

 Dimecres 12 de juny de 2013

Ment activa: jocs i activitats a la xarxa d’Internet

Hora: 10-11 hores i de 11 a 12 hores (2 grups)

Lloc: Sala d’actes VallsGenera  (edifici de Casa Caritat)

A càrrec de:  Pla d’Inclusió  i Cohesió Social de de Valls

 Dimarts  18 de juny

e-DNI i certificats digitals. Pera què serveixen?

Exemples de gestions i serveis a Internet.

Hora: 11-12h

Lloc: Punt Òmnia Barri Antic de Valls – Centre Cívic La Fusta

A càrrec de: Àrea d’Informàtica Ajuntament de Valls

Fitxers adjunts

Quan

On

Punt Òmnia Valls - I.M.D.L. Vallsgenera (edifici Casa Caritat)
Carretera del PLa 37A
43800