Logotip del projecte Enabling European e-Participation
Logotip del projecte Enabling European e-Participation.

Vols conèixer les eines de participació online que tens al teu abast per incidir en la política europea? El 7 de maig el Teb i la Xarxa Punt TIC organitzen, en el marc d'un projecte europeu, una jornada sobre participació online.

El projecte “Enabling European e-Participation” (Facilitant l’e-Participació Europea) s’ha posat en marxa a finals de febrer amb 13 socis: La xarxa europea de telecentres Telecentre Europe i dotze de les seves organitzacions membres, entre les quals està el Teb. Reunits a Brussel·les, Bèlgica, van escollir el 7 de maig, dos dies abans del Dia d’Europa, com el Dia Europeu de l’e-Participació. L’objectiu és donar a conèixer a la ciutadania les eines en línia que té al seu abast per a la participació democràtica en la política de la UE i fomentar-ne el seu ús.

Saps que pots presentar una petició al Parlament Europeu? I que pots xerrar amb els responsables polítics de la UE a Twitter o Facebook? Existeixen diverses plataformes web i oportunitats de participació en línia en l’àmbit de la Unió Europea, però moltes persones no les coneixen. Amb els tallers i jornades que es realitzaran arreu d’Europa el dijous 7 de maig es mostrarà el costat pràctic d’aquestes eines i com es poden utilitzar en situacions concretes de la vida quotidiana.

El Teb i la Xarxa Punt TIC seran les encarregades de portar el Dia de l’e-Participació a Catalunya, amb una jornada que tindrà lloc a Barcelona. Ben aviat n’oferirem més informació. Ara com ara, reserva’t el 7 de maig!

Logo Telecentre-Europe

 

 

Quan

On

Cibernàrium - Edifici MediaTIC
Roc Boronat, 117
08018