El repte del llibre de text digital
El repte del llibre de text digital.

La jornada de debat  "El repte del llibre de text digital" està organitzada pel Gabinet de Comunicació i Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Cibernàrium. Tindrà lloc a les instal·lacions d'aquest últim, el 21 d'abril, a partir de les 9:30 del matí.

La posada en marxa del Pla Escola 2.0 del Govern, l'aparició dels primers llibres de text digitals, així com l'enlairament de les vendes dels lectors digitals (Kindle, Papyre, Leqtor i més recentment IPad) suposen un repte per a tots els actors implicats en el món de l'e-book. Aquesta jornada pretendrà donar resposta a les següents preguntes: Com seran els continguts digitals educatius de cara al futur? Com afectaran els llibres educatius digitals als processos d'ensenyament i aprenentatge? Com s'implementaran els nous mitjans en les institucions educatives? I com ho faran en l'organització i pràctiques pedagògiques? Quines estratègies seguiran les e-editorials davant el repte de nou e-llibre de text?

Professorat, experts, editors, tecnòlegs i autoritats educatives participaran a les següents ponències i taules rodones:

  • El futur dels llibres digitals en el context educatiu
  • De les editorials a les e-editorials. La transformació en la indústria de continguts
  • Els llibres digitals a l'escola: innovació educativa? La transformació de l'educació
  • El futur dels serveis de continguts digitals. La transformació dels continguts per a l'editor i el professor

Tota la informació a: http://debatelibrodigital.wordpress.com

Quan

On

Cibernàrium - Parc Tecnològic Barcelona Nord
C/ Marie Curie s/n
08042