Dispositius domèstics connectats
Dispositius domèstics connectats.

La comunitat d’Internet de les Coses (IoT) de la Digital Catalonia Alliance (DCA) et convida a la seva jornada anual en el marc de les activitats de l'IOTSWC. La trobada se celebrarà en format presencial l'1 de febrer, de 16 a 18h a la sala CC3.13C del Pavelló 3 de Fira Barcelona Gran Via.

L'objectiu de la jornada és presentar el balanç de l'activitat de la DCA-IoT d'aquest any i línies d'actuació per al 2023, a més de potenciar el networking i la coneixença entre els seus membres. També s'analitzaran algunes de les oportunitats i tendències de la Internet de les Coses per al 2023 i es donarà a conèixer la perspectiva de diferents sectors de la demanda tecnològica, que ens explicaran quins projectes IoT han adoptat aquest any. Consulta aquí el programa i realitza la teva inscripció.

La Digital Catalonia Alliance és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Digitals i Territori i la Fundació i2CAT que busca l’impuls i dinamització de l’ecosistema tecnològic emergent. Durant l’acte s’explicaran els objectius i funcions que cerca aquesta nova aliança i s’exposaran les activitats que es realitzaran en les cinc comunitats tecnològiques que la formen: IoT, Drons, Ciberseguretat, Intel·ligència Artificial i NewSpace.

Quan

-