Part del cartell de la IV Jornada de desenvolupament local de Santa Bàrbara
Part del cartell de la IV Jornada de desenvolupament local de Santa Bàrbara.

Dilluns 18 d’octubre, l’Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Santa Bàrbara organitza la IV Jornada de desenvolupament local (anteriorment Jornada de desenvolupament rural). En aquesta edició el tema central de la jornada serà el comerç i la petita empresa, pilars de l’economia local i un dels sectors que més estan patint l’actual situació econòmica global.

En aquesta edició de la jornada s’ha comptat amb la col·laboració de la Unió de Comerciants de Santa Bàrbara, entitat que representa un percentatge important del teixit empresarial i comercial local i que, d’altra banda, vol engegar actuacions de promoció i difusió comercial per als propers anys a fi de dinamitzar la seva activitat i enfortir el sector.

La jornada comptarà amb ponències de diferents organismes de suport al comerç, com el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa o Pimestic.cat. També comptarà amb la participació d’agrupacions de prestigi a les nostres terres, com Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita (associació d’empresaris del sector turístic) o Comerç Zona Centre Tortosa.

Quan

18/10/2010 - 10:00

On

Centre cultural de Santa Bàrbara
C/ Mare de Déu de Montserrat, 28
43570