Logo del Consell General de Cambres de Catalunya
Logo del Consell General de Cambres de Catalunya.

En aquesta jornada es farà una presentació en detall de l’abast i les activitats que inclou el projecte eCommerce i es visibilitzaran casos d’èxit i de bones pràctiques. Tindrà lloc dilluns 17 de desembre, de 9.00 a 11.30 hores, a Casa Llotja de Mar.

El projecte eCommerce és una aposta de la Generalitat de Catalunya i el Consell General de Cambres de Catalunya, en el marc del Pla idigital, per donar a conèixer els avantatges que el comerç electrònic pot aportar al seu negoci i impulsar el desplegament de botigues online sectorials i territorials que permetin millorar la competitivitat empresarial amb l’ús de les TIC aplicades al comerç electrònic.

La jornada s'adreça a:

  • Petites i mitjanes empreses catalanes, de qualsevol sector d’activitat, que ja disposen de presència a Internet, però que volen conèixer com desenvolupar una plataforma de comerç electrònic (per exemple una botiga virtual) per activar i incentivar les seves vendes per Internet.
  • Empreses del sector TIC, associacions empresarials, col·legis i/o entitats que vulguin col·laborar en la difusió del projecte arreu de Catalunya i/o tenir-hi un paper actiu rellevant.

Més informació

Quan

On

Casa Llotja de Mar
Pg. Isabel II, 1
08003