La Fundació privada Societat de la Informació Solidària i Sostenible a Catalunya (SISOSCAT) convida a entitats del tercer sector a participar a la tercera edició de la Jornada Noves tecnologies i el tercer sector: Aprofitament Global de les Noves Tecnologies, que tindrà lloc el dimarts 2 de juny.

Hi haurà presentacions d’experiències concretes i taules rodones, per tal d'analitzar com les Noves Tecnologies i els mitjans de comunicació poden afavorir la inclusió de les persones que poden tenir més dificultats per accedir a la societat.

La jornada està adreçada a les entitats del tercer sector que treballen amb col·lectius immigrants, persones en risc d’exclusió social, i al món associatiu, fonamentalment a Catalunya però també a altres indrets del planeta. L'objectiu és compartir amb les entitats del tercer sector diverses experiències que promoguin la reflexió, ens dotin de noves eines, i marquin línies de treball futur compartides.

Com a les dues edicions anteriors, l'esdeveniment tindrà lloc a les Cotxeres Palau Robert. La inscripció és gratuïta, però cla confirmar l'assistència. Ho podeu fer posant-vos en contacte amb el número de telèfon 93 459 28 86 o per correu electrònic: sisoscat@sisoscat.org. També ho podeu fer mitjançant la plana web de SISOSCAT, on, a més, trobareu el programa de la trobada.

Quan

On

Cotxeres Palau Robert - Passeig de Gràcia número 107
Barcelona