Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

iFest 2019

18/06/2019
de 10:00 a 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
iFest 2019
iFest 2019. 2018. Font: iFest. Llicència: Tots els drets reservats

L'iFest és un festival de la disrupció, la ciència i la tecnologia, impulsat per Catalunya Emprèn. Enguany estrena l'iFest countdown, un programa d’aprenentatge i competició on els i les participants desenvoluparan prototips per donar resposta a reptes, que exposaran a l'iFest Day Zero. Aquest esdeveniment tindrà lloc el 18 de juny de 2019, al Centre de Convencions Internacional de Catalunya.

Enguay l'iFest vindrà precedit d'un procés de treball de quatre mesos, que han anomenat "countdown". Els equips de joves treballaran amb material de forma online i a les aules. S'aplicarà el Mètode Lombard, basat en els principis de l’emprenedoria i la disrupció en innovació.

Durant aquest període també podran seguir webinars sobre tecnologies exponencials, com ara, Internet de les Coses, nanotecnologia, intel·ligència artificial, robòtica, biotecnologia i blockchain. També coneixeran actors de l'ecosistema emprenedor de Catalunya: incubadores, acceleradores, startups, makers, fablabs, universitats, centres de recerca, etc.

L'iFest Day Zero serà el gran dia, on els i les participants podran escoltar ponències inspiradores i exposar els projectes en què han estat treballant els mesos previs. Serà el 18 de juny de 2019, al Centre de Convencions Internacional de Catalunya.

Inscripcions obertes!

Detalls del curs

Data: 
dimarts, 18 juny, 2019 - 10:00 a 20:00
Lloc:
Centre de Convencions Internacional de Catalunya
Plaça de Willy Brandt, 11-14 Barcelona

Et pot interessat també