iFest
iFest.

L’objectiu d l'iFest és conscienciar els/les joves estudiants que les seves idees poden ser més sofisticades i sacsejar-los per tal que les desenvolupin. Les persones interessades en assistir-hi ja poden fer la inscripció.

La dinàmica de la trobada consistirà en fer passar als participants per tres espais de dues hores de durada cadascun:

  • Meet inspiration: Oferirà una trentena de ponències d’experts que explicaran iniciatives inspiradores que generin empatia i ganes d’emprendre.
  • Discovery hall: És un espai expositiu de projectes, d’empreses, experiències sobre tendències recents com el treball amb drons, la robòtica, etc.
  • Challenge Imagine: Són tallers d’innovació disruptiva que es repetirà tres vegades. Cada challenge (repte) consistirà en treballar amb 100 grups d’uns 8 joves cadascun per desenvolupar una idea durant un temps de 2 hores, ben assessorats per professors i també per experts externs com a Xavier Verdaguer, d’Imagine, Silicon Valley.

La jornada està organitzada per Catalunya Emprèn, la Generalitat de Catalunya i cofinançada amb el Fons social Europeu. Hi col·laboren també les entitats de la Xarxa Emprèn.

Quan

On

Cúpula Las Arenas
Gran Via de les Corts Catalanes, 373 - 385
08015