Logo Bdigital
Logo Bdigital.

Aquest any 2010 han augmentat a Catalunya els casos d'usurpació d'identitat a la xarxa. Tot i que en aquests moments no es tracta d'un fenomen del tot habitual, és un fet que el nombre de persones que presenten denúncies per suplantació d'identitat a Internet va creixent substancialment. L'exposició constant de les persones al món digital fa que sigui fonamental disposar d'informació i eines que ens permetin garantir la nostra seguretat, vetllar per la nostra reputació i protegir la nostra identitat davant de tercers malintencionats.

En aquesta jornada coneixerem eines per controlar i gestionar de manera intel·ligent la identitat digital de les persones, eines que fan els processos d’autentificació i identificació siguin més segurs i transparents,  com pot afectar la reputació digital en l'àmbit professional i quins són els delictes digitals més freqüents i com intentar evitar-los.

Aquest debat digital tindrà lloc dijous 25 de novembre, de 9:00 a 12:00 hores, a l'Auditori del CaixaFòrum de Barcelona.

Més informació

Quan

On

Auditori del CaixaFòrum
Av. Francesc Ferrer i Guardia, 6- 8
08038