I Congrés Catalunya Emprèn
I Congrés Catalunya Emprèn.

El Palau de Congressos de Catalunya acollirà dimecres 16 de juliol, a partir de les 9.00 del matí, el I Congrés Catalunya Emprèn. Serà un punt de trobada per a un miler d’emprenedors que cerquen finançament, empresaris que busquen solucions per als seus reptes d’innovació i inversors que operen a nivell nacional i internacional.

Durant la primera part del congrés, que organitza la Generalitat de Catalunya, tindrà lloc la sessió Corporate Venturing. L’objectiu de la sessió és impulsar la pràctica de l’open innovation en les empreses grans i mitjanes a través de la participació en projectes empresarials d’emprenedors, start-ups, EBTs o pimes que puguin donar resposta als seus reptes d’innovació.

Després es donarà pas al Fòrum d’Inversió. Un total de 21 projectes de diferents àmbits (ciències de la vida i la salut, TIC i altres tecnologies) tindran l’oportunitat de donar-se a conèixer davant els inversors per tal d’aconseguir finançament. El públic del congrés podrà votar els millors projectes.

La inscripció es pot realitzar emplenant aquest formulari.

El congrés s'emmarca dins de les activitats de la commemoració del tricentenari que se celebra enguany.

Quan

On

Palau de Congressos de Catalunya
Avinguda Diagonal, 661-671
08028