Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

I Aplec de joves del camp: joves emprenedors i noves tecnologies

18/03/2016
de 08:45 a 15:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
I Aplec de joves del camp
I Aplec de joves del camp. 2016. Font: Ruralcat.net. Llicència: Tots els drets reservats

Una de les principals línies de treball del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya (DARP) és el suport i acompanyament dels joves empresaris agroalimentaris, forestals i rurals catalans. L'administració considera que els joves són la garantia de relleu generacional de les explotacions, motors d’innovació al sector i impulsors del desenvolupament rural.

Amb l’objectiu d’afavorir un espai de trobada i d’intercanvi entre aquests joves emprenedors, el DARP conjuntament amb Unió de Pagesos, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya, l'Associació Agrària de Joves Agricultors i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, organitzen el primer Aplec de Joves del Camp en el marc de la Fira de Mollerussa.

Aquesta primera jornada té l’objectiu d’informar i debatre sobre els canvis que generen les noves tecnologies en el sector, tant a nivell dels sistemes de producció com a nivell del model de negoci.

Amb aquesta finalitat, es parlarà de l’impacte de les noves tecnologies des de la visió d’experts d’Eurecat i de la Universitat de Lleida, i de l’experiència tant d’empreses tecnològiques com d’empreses del sector que han implementat aquestes innovacions en aquest àmbit.

Podeu consultar el programa complert en aquest enllaç. La jornada és gratuïta però cal realitzar inscripció prèvia.

Detalls del curs

Data: 
divendres, 18 març, 2016 - 08:45 a 15:00
Lloc:
Teatre de l'Amistat
c/ Ferrer i Busquets, 92 Mollerussa