Hackathon CampusInWatch15
Hackathon CampusInWatch15 .

Amb aquest Hackathon, Global InDevices vol promoure la generació de startups, de manera cooperativa amb empreses, universitats, entitats públiques i ciutadans en general, per innovar amb el desenvolupament de noves eines tecnològiques de mobilitat en el camp de la salut i del benestar.

Els participants en aquest Hackathon de Barcelona, que és farà a l'Ateneu de Fabricació Digital de Les Corts (seu del SparkLab Barcelona), durant els dies 20, 21 i 22 de febrer, competiran de manera simultània amb els de Berkeley (USA), Monterrey (Mèxic) i Córdoba (Espanya). Els millors projectes, participaran en l'event 4YFN, en el marc del Mobile World Congress 2015 de Barcelona.

Participa en aquesta edició de Barcelona del Hackathon InWatch i tindràs l'oportunitat de competir amb els millors de les altres seus. El teu repte consisteix en desenvolupar una aplicació que sigui capaç de generar un gran impacte social en el camp de la salut (eHelath), de l'accessibilitat o de les necessitats de col·lectius amb discapacitats, amb l'ajuda dels enginyers d'InWatch, dels mentors i dels teus companys d'equip.

Si vols ser només voluntari, col·laboraràs amb les tasques d'organització del Hachthon i podràs assistir com a oient a les intervencions dels experts i a les presentacions dels projectes; i com a observador, a les sessions de treball dels participants.

Per més informació i per inscriure't entra en el següent enllaç.

Quan

20/02/2015 - 16:00

On

Ateneu de Fabricació Digital de les Corts
Carrer Novell, 78
08014