Formació de formadors/ores del programa mTalent
Formació de formadors/ores del programa mTalent.

El programa mTalent ofereix formació tecnològica en el sector mobile a formadors/ores de la Xarxa Punt TIC. L’objectiu és qualificar els dinamitzadors/ores per tal que els Punt TIC posin a disposició dels seus usuaris una oferta formativa en aquest àmbit. La formació, que s’impartirà al Cibernàrium de Barcelona, es durà a terme els dies 29 i 30 de gener de 2014, en horari de matí i tarda. Concretament, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.

La Mobile World Capital, el GSMA, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona oferiran formació tecnològica en el sector mobile a dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. La iniciativa, que s’emmarca dins del programa mTalent, té com a objectiu acreditar professionalment els formadors dels telecentres, per tal que aquests espais puguin oferir una oferta formativa en matèria TIC-mòbil als seus usuaris.

La formació es durà a terme al Cibernàrium de Barcelona (C/ Roc Boronat, 117) i  tindrà una durada de 16 hores distribuïdes en dues sessions de matí i tarda, els propers 29 i 30 de gener de 2014. El contingut d’aquest curs està format per les següents càpsules formatives:

  • Ús productiu dels Smartphones a les empreses
  • Utilització de les aplicacions mòbils en l’estratègia d’empresa
  • Integració dels codis QR en l’estratègia de comunicació de l’empresa
  • Introducció al màrqueting mòbil

Les persones interessades a assistir-hi hauran de contactar amb l’Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC o enviar un correu electrònic a l’adreça: ricard.benitez[arrova]gencat.cat.

Quan

29/01/2014 - 10:00

On

Cibernàrium
C/ Roc Boronat, 117
08018