Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Fin Apps Party 2015

Des del 06/11/2015 - 16:00
fins el 07/11/2015 - 16:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
FinAppsParty
FinAppsParty, per Eurecat. 2013. Llicència: BY-NC-SA

La FinAppsParty és un dels esdeveniments de referència per als desenvolupadors, makers, dissenyadors, ideadors i creadors d’aplicacions mòbils de la ciutat de Barcelona. En aquesta edició, la FinAppsParty se centra a explorar nous serveis financers per a la generació Millennial: la generació obsessionada amb la innovació. La trobada està organitzada per CaixaBank amb el suport d’Eurecat.

La FinAppsParty premiarà les 3 millors apps i prototip maker que innovin en nous serveis bancaris per a Millennials i que utilitzin el el Maker ToolKit que oferirà l’organització. Els projectes presentats seran valorats per la seva innovació, que aportin noves funcionalitats, prestacions, originalitat, navegació, usabilitat, etc., dins dels serveis financers de CaixaBank o de l’àmbit de l’Obra Social “la Caixa”.

Els participants s'hauran d'inscriure en equips multidisciplinars, amb un màxim de 4 persones. És obligatori que l’equip compti amb un membre Millennial (persones nascudes entre 1980 i 1997).

Els equips d’un sol membre hauran de buscar-ne un segon participant, com a mínim, per poder confirmar la seva participació a la FinAppsParty. Si no troben el perfil que busquen, es poden posar en contacte amb l’Organització a events@eurecat.org.

Els equips partcipants diposaran d'un kit format per:

  • 1 Maker ToolKit
  • Connexió a Internet
  • Material de suport com endolls, pissarres, etc
  • Servei de càtering
  • Suport d’un equip de mentors tècnics i de negoci per part de CaixaBank i d’Eurecat per ajudar als participants durant tota la marató

Els premis són de 6.000, 3.000 i 1.000 euros pel primer, segon i tercer classificats.

Detalls del curs

Data: 
divendres, 6 novembre, 2015 - 16:00 a dissabte, 7 novembre, 2015 - 16:00
Lloc:
Convent dels Àngels
Plaça dels Àngels, 1 Barcelona