Bàner Festival de la Infància 2022
Bàner Festival de la Infància 2022. 2 022.

El Festival de la Infància de Barcelona celebra 30 anys i el recinte Fira Barcelona s'omplirà d'activitats, jocs i actuacions del 27 al 31 de desembre de 2022. Les entrades costen 8 € , amb la possibilitat de fer un 'pack' de 4 entrades per 24 €. A més, si s'adquireixen abans del 20 de desembre, existeix un descompte. Entre les activitats, destaquen algunes de caràcter digital i innovador:

Experiència virtual amb Nintendo Switch Sports: Per provar tots els esports olímpics en un mateix joc Nintendo ofereix una experiència virtual amb nintendo switch sports. A partir de 3 anys.

Activitat 'Fans dels cibertrucs! Una Internet segura pràctica i divertida' amb Internet Segura: En torn de matí i de tarda, nenes i nens d’entre 3 i 10 anys podran descobrir aspectes relacionats directament o indirectament amb la ciberseguretat, en funció de les seves edats.

Així, per a la canalla d’entre 7 i 10 anys, desplegaran uns quants cibertrucs per aprendre a crear una contrasenya robusta i segura, per saber si ens prenen el pèl o no amb una imatge que trobem o que ens envien per Internet, per no caure en paranys i enganys que corren per la xarxa i per limitar la informació que se sol donar a l’hora de subscriure’s a un joc, aplicació o servei.

I per als més petits, entre 3 i 6 anys, posaran a la seva disposició un mural per pintar elements tecnològics, làmines per acolorir l’equip de robots STEAM i un parell de trencaclosques gegants per muntar i desmuntar. Tot plegat per començar a detectar i reconèixer les primeres passes en el món digital. Les activitats seran a l'estand de 2022, en dos torns (matí, de 10:00 a 15:00 i tarda, de 16:00 a 21:00, excepte el dia 31, que només hi haurà torn de matí), al pavelló 2 de Fira de Barcelona. Entrades disponibles des d’aquest enllaç, amb packs familiars inclosos.

Quan