Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Exposició internacional d'Innovació, investigació i noves tecnologies

Des del 12/05/2016 - 11:00
fins el 14/05/2016 - 12:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Exposició internacional d'innovació, investigació i noves tecnologies
Exposició internacional d'innovació, investigació i noves tecnologies, per Innova-Barcelona. 2016. Font: Innova-Barcelona. Llicència: Tots els drets reservats

Entre els dies 12 i 14 maig tindrà lloc a la Farga de l'Hospitalet l'Exposició internacional d'innovació, investigació i noves tecnologies.

Aquest certamen acollirà en una extensió de 4000 m2 uns 300 projectes innovadors de 10 països diferents. Al llarg dels tres dies podreu visitar les diferents activitas que han proposat en el seu programa.

Podeu visitar el seu espai web per trobar el llistat d'expositors i  fer el vostre registre per visitar aquesta concentració de projectes i noves idees. També hi trobareu els contactes per si voleu participar com a expositors i formar part d'aquest saló internacional.

A més,  per fer un reconeixement als millors projectes presentats al Saló Innova es realitza l'Eureka. Aquest certamen compta amb un jurat professional compost per nombrosos empresaris i científics de diversos àmbits i sectors, és l’encarregat de valorar els projectes i atorgar els guardons.

Detalls del curs

Data: 
dijous, 12 maig, 2016 - 11:00 a dissabte, 14 maig, 2016 - 12:30
Lloc:
La farga de l'Hospitalet
Barcelona 2 Hospitalet de Llobregat
Etiquetes: