Imatge de l'Itinerari Tecnològic de Colectic
Imatge de l'Itinerari Tecnològic de Colectic. 2 023.

Espai de creació audiovisual

L'espai de Creació Audiovisual dirigit a joves de Colectic és un projecte per a desenvolupar projectes audiovisuals. Un espai de connexió amb la creativitat, emocions i energia per fomentar l'expressió personal i col·lectiva a través de la música, la ràdio, el vídeo, els videojocs o la fotografia on poder expressar-se lliurement a través de l'àudio, el vídeo i la fotografia. La metodologia és vivencial i té un enfocament transdisciplinari, treballant sempre a partir dels coneixements i les possibilitats de les persones.

En grup s'aprendran noves tècniques, eines i projectes i no és requereix cap experiència prèvia Quan? Dimarts de 16:30 a 19:00h: vídeo i àudio. Dijous de 18:00 a 19:00h: fotografia.

Espai de fabricació digital

Un lloc on aprendre i experimentar amb robòtica, disseny 3D, impressió 3D, electrònica i mecànica per a impulsar la teva creativitat, les ganes d'experimentar i d'arreglar. Actualment, el projecte està endinsat en la creació d'una trituradora de plàstic amb una bicicleta. Tens idees per aportar? Tens coneixements de mecànica? Ets un friki de l'experimentació? Vine a l'espai de fabricació digital de Colectic. Quan? Dimecres de 16:30 a 19:00 h.

Espai de trobada jove

L'espai de trobada jove és obert! Un punt de trobada i d'autogestió al voltant de les noves tecnologies. Un espai adreçat a joves a partir de 12 anys on podreu dur a terme activitats al voltant de les xarxes socials, el vídeo, la fotografia, la música, la robòtica, la ràdio, el 3D, l'oci alternatiu, etc. També oferim espai de deures i acompanyament a l'estudi de 16:30 a 17:30 h i activitats de lleure a partir de les 17:30 h. Quan? Acompanyament a l'estudi: dimarts, dimecres i divendres de 16:30 a 17:30 h.

Quan

-