Digital 4C
Digital 4C.

El món digital està suposant canvis importants en el nostre dia a dia. La manera en què ens orientem, ens comuniquem, ens relacionem, aprenem, és diferent. Aquesta realitat també afecta els creadors dels diferents sectors de la cultura. Ha canviat el model de consum, producció i monetització de les obres culturals i artístiques i cal que els creadors arribin a comprendre i usar nous llenguatges i noves formes de producció i de comunicació.

Per això, el Departament de Cultura ha creat un nou esdeveniment, el Digital 4C, amb la intenció de ser una eina essencial en aquest apropament entre el tecnològic i el cultural.

Contingut Cultural i Creatiu Català són les 4 C del Digital 4C (que en anglès es pronuncia com Digital foresee, una mirada al futur digital). Un projecte que neix amb dos objectius clars partint de l’essència de la innovació i de mirada al futur:

  • apropar els artistes i les empreses culturals catalanes a totes les vessants dels continguts digitals i a les seves diferents plataformes d’explotació.

  • potenciar la diferenciació i l’expertesa dels artistes i les empreses culturals catalanes i fer-los fort en la creació de continguts digitals

L'assistència és gratuïta. Cal formalitzar la inscripció emplenant aquest formulari. La data límit per realitzar la inscripció és el 21 de febrer.

Quan

On

Arts Santa Mònica
La Rambla, 7
08002