Logo del Dia de l'Emprenedor Social
Logo del Dia de l'Emprenedor Social.

El 24 i 25 de novembre València acollirà la segona edició del Dia de l'Emprenedor Social, que pretén ser un punt de trobada per a emprenedors/ores socials i experts/es en la matèria, per conèixer-se i compartir experiències.

Aquesta segona edició del Dia de l'Emprenedor Social compatarà amb la participació d'Alfredo Olivera, fundador de Radio La Colifata, primera ràdio del món que va retransmetre des d'un psiquiàtric. Olivera explicarà la història d'aquest projecte emprenedor, que va engegar fa més de 20 anys.

La plataforma de comunicació i disseny per al canvi social Diseño Social impartirà un taller pràctic sobre comunicació efectiva i en positiu dels missatges socials per a emprenedors socials. Guzmán López, expert en creativitat i innovació i autor de diversos llibres, s'encarregarà d'un altre taller sobre la creativitat aplicada a emprenedors socials.

Aquesta trobada tindrà lloc el cap de setmana del 24 i 25 de novembre a l'Hotel Portal del Caroig a Enguera (València). El període d'inscripció ja és obert.

Quan

On

Hotel Portal del Caroig
Crta. Enguera Km. 51
46810