Imatge del CS4ALL
Imatge del CS4ALL. 2 023.

Vols aprendre el llenguatge Python? Mitjançant quatre mòduls formatius i tres webinars, es dona suport a educadores, formadores i personal docent que vulgui aprendre a programar.

De la mà de la Universitat Oberta de Catalunya - CISCO ASC de Milton Keynes d'Anglaterra i ENISCO de Portugal, la cooperativa catalana Colectic treballa en un projecte col·laboratiu de formació híbrida per a donar suport a educadores, formadores i personal docent que vulgui aprendre el llenguatge Python. En primer lloc, del 24 d’abril al 30 de juny, es programaran quatre mòduls formatius. Els continguts seran sobre activitats educatives i extraescolars innovadores en l’era digital, ensenyar competències computacionals a infants de 9 a 11 anys, ensenyar competències computacionals a infants i joves de 10 a 12 anys i ensenyar competències computacionals a joves de 12 a 15 anys. La durada de la proposta serà de 48 hores, de les quals 24 hores seran en format webinar en directe o enregistrat i 24 hores seran en format de temps autogestionat i tutories.

En segon lloc, s'oferiran tres webinars de tres hores de durada en format obert i sense inscripció prèvia. La primera sessió es va impartir el passat dimecres 12 d'abril de 17 a 20 hores. La segona trobada serà sobre l'ensenyament de la computació amb infants de 10 a 12 anys i es farà el pròxim dimarts 2 de maig de 17 a 20 hores. Tot seguit, la tercera trobada serà sobre l'ensenyament de la computació amb infants de 13 a 15 anys i es farà el pròxim dijous 11 de maig de 17 a 20 hores. Per a participar-hi, cal apuntar-se en aquest formulari.

Quan

-

On

Format virtual