Imatge CC BY-NC 2.0 de la galeria de Flickr de Nono Fotos: http://www.flickr.com/photos/nonopp/6839017508/
Imatge CC BY-NC 2.0 de la galeria de Flickr de Nono Fotos: http://www.flickr.com/photos/nonopp/6839017508/.

El crowdfunding es basa en les aportacions econòmiques de persones que volen ajudar a tirar endavant un projecte concret. A través d'Internet, molts projectes socials han aconseguit darrerament finançar-se de manera col·lectiva i cada vegada són més les entitats socials que opten per finançar alguns dels seus projectes mitjançant aquesta via. Però, què cal fer per aconseguir l’èxit de la iniciativa? Quines plataformes es poden fer servir? Com són els projectes socials que s’han finançat d’aquesta manera a Catalunya?

La conferència "Crowdfunding: el microfinançament col·lectiu en els projectes socials", organitzada per DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials, intentarà donar resposata a aquestes qüestions. Serà el dia 28 de novembre, a les 17.00 hores, a la seu de DITIX (Plaça Pau Vila, 1. Barcelona ).

S'hi exposaran les claus d’aquesta forma de microfinançament a partir d’exemples concrets. Jaume Granja (Amics de la Gent Gran), Dani Juliá (REIR - Recursos Educatius per la Infància en Risc) i Olga Garcia (Fundació Arrels) oferiran tres visions complementàries de què ha suposat la incursió d’alguns dels projectes d’aquestes entitats en el crowdfunding i altres formes similars de micromecenatge. Des d’una vessant pràctica, donaran a conèixer els pros i contres del micromecenatge i compartiran les seves experiències i dubtes amb el públic assistent.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant aquest formulari.

Més informació

Quan

On

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials
Plaça Pau Vila, 1
08003