Icona
Creació de materials atractius de formació i difusió.

Des de Colectic animen les entitats del Tercer Sector a apostar per la comunicació social. Així, els mesos d'octubre i novembre ofereixen càpsules formatives en línia sobre canals de comunicació persona a persona, infografies, creació de materials atractius de formació i difusió, i comunicació 2.0 per a entitats.

Tots els cursos estan reconeguts pel Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i s'impartiran a través de l'aula virtual d'aquest. Les formacions no tenen un horari tancat, per tal que l'alumnat pugui seguir-los adaptant-los a les seves necessitats.

El curs 'Creació de materials atractius de formació i difusió' es desenvoluparà del 29 d'octubre a l'11 de novembre de 2018. Requerirà una dedicació de 6 hores i tindrà un cost de 5 euros. La inscripció ja està oberta.

Programa

  1. Difusió i formació: els mateixos principis per a diferents finalitats. Repàs i aprofundiment dels principis claus de comunicació i periodisme digital.
  2. Aplicacions gratuïtes i lliures per al retoc d’imatges. Bancs d’imatges lliures i gratuïts, eines online per editar imatges i fotografies, característiques tècniques d’imatges, contar històries en format digital amb infografies i visualitzar les dades de l’entitat.
  3. Aplicacions per crear vídeos. Requisits tècnics, gravar un vídeo amb mòbil o càmera compacta digital, eines senzilles i gratuïtes per editar vídeo, publicar i difondre vídeos.
  4. Aplicacions de música i sons. Bancs de sons i música lliure i gratuïta, programes per la gravació i edició d’àudio.

Quan

On

Colectic SCCL
C/ dels Salvador, 8 baixos
08001