Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Congrés Local TIC Cunit

Des del 21/04/2016 - 08:30
fins el 22/04/2016 - 14:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cunit Local TIC
Cunit Local TIC. 2016. Font: Web de Cunit Local TIC. Llicència: Tots els drets reservats

L’Ajuntament de Cunit organitza, els propers 21 i 22 d’abril, el primer Congrés Tecnològic, que sota el nom de 'Congrés Local TIC Cunit' aplegarà a una cinquantena de ponents procedents de diverses administracions, institucions, consultores i empreses tecnològiques per debatre entorn a l’aplicació de les TIC en entorns públics i privats.

En aquest sentit, el congrés se centrarà en la innovació tecnològica aplicada i en els usos que es poden fer de les TIC, tant en el món de les administracions públiques com en la formació i ocupació, a més de les experiències de l’ús que se’n fa en empreses privades.

La trobada està adreçada a tots els professionals i estudiants universitaris de l’àmbit TIC català que vulguin compartir la seva experiència en l’ús de les TIC i fomentar la cooperació i l’intercanvi d’experiències entre l’entorn públic i el privat.

La Jornada tindrà com a principal figura a Josef Ajram, expert bursàtil i financer, que farà la presentació de l'acte i que donarà el tret de sortida al que vol ser un fòrum de reflexió entorn als camins innovadors que obren les TIC i la interrelació entre els móns públic i privat. A més, s'hi divulgaran bones pràctiques i es vol fomentar la cooperació i l'intercanvi a través de les sessions de networking que es faran durant els dos dies que dura.

Les inscripcions es poden fer a través d'aquest enllaç.
 

Detalls del curs

Data: 
dijous, 21 abril, 2016 - 08:30 a divendres, 22 abril, 2016 - 14:00
Lloc:
Hotel Sand Cunit Suites
Carrer Major, 34 Cunit