Imatge de mans
Imatge de mans. 2 020.

El pròxim dimarts 11 de juliol, de 9 a 17 hores, la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitzarà el transformador esdeveniment al Hub Social de la ciutat de Barcelona. No hi faltis!

La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya a través del projecte m4Social i amb la col·laboració de la Fundación Telefónica organitzarà el Congrés de Transformació Digital del Tercer Sector Social de Catalunya. L’esdeveniment es farà el pròxim dimarts 11 de juliol de 9 a 17 hores al Hub Social, que es troba al carrer Girona número 34 de la ciutat de Barcelona. L’objectiu serà reflexionar sobre les tendències i les tecnologies emergents que poden potenciar l’acció social, així com buscarà prendre el pols a l’estat de digitalització del Tercer Sector Social a Catalunya i a l’àmbit global. Els temes principals seran la intel·ligència artificial i la ciberseguretat, ja que aquestes s’estan convertint en els dos entorns on s’estan impulsant els canvis més disruptius i transformadors i es tractarà especialment la seva aplicació en la millora de l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat.

Paral·lelament, en el marc del reeixit esdeveniment, es volen donar a conèixer bones pràctiques i projectes que s’estan impulsant des de les entitats socials i que posen la tecnologia al servei de les persones.

Les persones interessades a participar en el congrés poden apuntar-se en aquest enllaç en línia.

Quan

-