Logotip de Social Talent Work Center de Molins de Rei
Logotip de Social Talent Work Center de Molins de Rei.

El Social Talent Work Center de Molins de Rei (Baix Llobregat) oferirà el proper dia 11 de juliol una sessió formativa sobre la nova Llei d'Emprenedors. Durant l'acte, el president de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC), Salvador Duarte, oferirà una ponència en què explicarà com treure el màxim partit a aquest avantprojecte de llei, aprovat pel Consell de Ministres el passat dia 24 de maig.

Entre d'altres novetats, la norma que entrarà en vigor al 2014 ofereix incentius fiscals als emprenedors, agilitza la creació d'empreses i facilita el permís de residència a inversors estrangers. Tot i així, la mesura, aprovada amb més d'un any de retard, ha estat criticada per insuficient per alguns sectors.

Social Talent s'autodefineix com a centre empresarial de recursos i serveis compartits, espai d'innovació social i de coworking. Les seves instal·lacions, situades a l'Av. València, núm. 18, de Molins de Rei, s'adrecen a autònoms, freelances i microempreses que vulguin interrelacionar-se amb l'objectiu d'impulsar projectes empresarials i socials.

Quan

On

Social Talent Work Center
Av. València 18
08750