Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Com fomentar i atraure el talent digital? Reptes i estratègies

17/01/2019
de 09:00 a 11:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cartell de l'esmorzar-networking 'Com fomentar i atraure el talent digital? Reptes i estratègies'
Esmorzar-networking 'Com fomentar i atraure el talent digital? Reptes i estratègies'. Font: CTecno. Llicència: Tots els drets reservats

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) i Barcelona Activa organitzen un esmorzar-networking per parlar sobre el talent digital. Serà dijous, 17 de gener de 2019, de 9.00 a 11.00 hores, a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC, Barcelona.

El 2020, a Europa faltaran més d’un milió de professionals digitals. Des de CTecno i Barcelona Activa consideren que davant aquesta realitat és necessari fomentar la creació i la captació de talent digital.

El creixement de les empreses de base digital a Barcelona ha accelerat les necessitats de talent dotat d’habilitats digitals (programació, 'big data', ciberseguretat, intel·ligència artificial, 'blockchain', entre d’altres), mentre que el nombre de professionals de les TIC disponibles en el mercat no ha augmentat proporcionalment. De moment, Barcelona se situa en la posició 42 sobre 60 en 'hubs' de talent digital.

L'esmorzar-networkig 'Com fomentar i atraure el talent digital? Reptes i estratègies' consistirà en una taula rodona, que comptarà amb la participació de:

  • Bernat Palau, portaveu del Barcelona Digital Talent (moderador)
  • Raul Sánchez, responsable d’innovació – direcció de formació i innovació a Barcelona Activa
  • IBM (representant pendent de confirmació)

Per assistir-hi, cal realitzar la inscripció prèvia.

Detalls del curs

Data: 
dijous, 17 gener, 2019 - 09:00 a 11:00
Lloc:
Edifici MediaTIC
Carrer Roc Boronat 117 Barcelona