Col·loqui: Dades i universitat del futur
Col·loqui: Dades i universitat del futur.

El col·loqui "Dades i universitat del futur" tindrà lloc dilluns 7 de novembre, a les 18.30 h, al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10. Barcelona).

Presenta i modera: Ramon Sangüesa, és doctor en Intel·ligència Artificial, durant 20 anys es va dedicar a la investigació i docència a la universitat, a més de la innovació social i la transdisciplinarietat.

Participen:

  • Núria Castell, és Doctora en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i degana de la Facultat d'Informàtica de Barcelona (FIB) des del 2010. Participa activament en el disseny i la innovació de programes educatius.
  • Joan Guàrdia, és catedràtic de Metodologia de les Ciències del Comportament a la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona (UB), Investigador Principal del Grup de Tècniques Estadístiques Avançades Aplicades a la Psicologia ( SGR ) i Vicepresident de la Societat Catalana d'Estadística.
  • Ivan Ostrowicz, és enginyer per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i ENSIMAG (França) i té un MBA de Neoma BS (França i China). Té experiència internacional en projectes de reorganització i gestió de sistemes d'informació en empresa (Air France) i consultoria (EY). Es co-fundador de Domoscio, big data per aprendre.
  • Sebastian Stride, és arqueoleg par la UCL, PhD par l'Université Paris 1 (Panthéon-Sorbonne) i soci fundador de Siris Academic SL. Consultor d'estratègia i creació de solucions per el creixement i millora de les operacions de problemes complexos a escoles de negocis, institucions de recerca i universitats a tot el món.

Per poder assistir-hi és imprescindible realitzar la inscripció.

Quan

On

Col·legi de Periodistes de Catalunya
Rambla de Catalunya, 10
08007