Cartell de l'aniversari de Colectic SCCL
Cartell de l'aniversari de Colectic SCCL.

El divendres 2 de desembre de 2022 Colectic celebra el seu 30è aniversari amb una jornada de tot el dia al seu local del carrer dels Salvadors, 8 al barri del Raval de Barcelona.

Quin és es el programa?

10.30 h Xerrada: Discursos d'odi a internet: CTRL + ALT + SUPR

Internet ha propiciat un espai on els discursos d'odi s'han estès. ProyectoUna i Donestech ajudaran a comprendre aquest fenomen i a tenir estratègies per detectar-lo i per fer-hi resistència. Modera: Sara Jaramillo.

11:30 h Esmorzar comunitari

12.00 h Taula rodona: Històries de Colectic

Colectic treballa amb persones, des dels serveis tecnològics fins als educatius. És per això que convidem quatre persones que han participat activament a la casa fent-se seus alguns dels projectes i impulsant-los activament perquè expliquin la seva experiència en una taula rodona. Hi participen Sira Domènech i Colomer, de La Mediateca del Raval, Ahmed Mansur Mohammed, exparticipant del grup de joves i de PFI (Programes de Formació i inserció), Eduard Varela Zapater, de Ravalfab, i Ricard Faura i Homedes, que és cap de Servei d'inclusió i Capacitació Digital a la Generalitat de Catalunya, que ha confiat en Colectic i en l'Associació Joves TEB des del primer dia. Modera: Carla Fajardo Martín.

14:00 h Dinar comunitari *amb invitació prèvia

17:00 h - Tallers tecnològics

  • Tast 3D - Fes el teu clauer
  • Tast robòtica - Coneix els Mbots ​​​​​​​ 

    *amb inscripció prèvia a través d'aquest enllaç

18.00 h Aquelarre musical. Tancaran el dia ballant a ritme de rumba, salsa i cúmbia!

Rumb@ Nois
La Niña Mai

Quan