Logotip Còctels & Blocs
Logotip Còctels & Blocs.

Dones en Xarxa posarà en marxa l’any 2011 les trobades Còctels & Blocs, que substituiran les trobades Beers & Blogs. El nou nom de la iniciativa es va pensar amb la intenció de feminitzar i catalanitzar l’identificador de les trobades, a més de fer-les destacar en relació a la gran quantitat de Beers & Blogs que es celebren arreu del món.

La filosofia del Còctels & Blocs és molt semblant a la del Beers & Blogs per a Noies: Dones en Xarxa pretén que aquesta sigui una cita de referència per a totes les blogueres catalanes, una oportunitat per intercanviar idees, projectes i experiències, en definitiva, una ocasió per fer xarxa.

S'ha canviat la periodicitat de les trobades, que a partir d’ara seran mensuals, i s'ha establert una data i un lloc fixes per a les mateixes: el segon dijous de cada mes, entre les 19:00 i les 21:00 hores, a la Cocteleria Milano de Barcelona (Ronda Universitat, número 35).

La primera trobada serà el 13 de gener. Comptarà amb la presència especial de Trina Milán, reconeguda blocaire ( el seu bloc: Platxèria) i presidenta de l’Associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement), que organitza anualment els Premis Blocs Catalunya.

Més informació

Quan

On

Cocteleria Milano
Ronda Universitat, número 35
08007