Cimera de la joventut BYND2015 a Costa Rica
Cimera de la joventut BYND2015 a Costa Rica.

Del 9 a l'11 de setembre San José, capital de Costa Rica, acollirà la cimera BEYOND2015: Global Youth Summit, organitzada per la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU en les seves sigles en anglès). Joves d'arreu del món s'hi reuniran amb l'objectiu de poder incidir en la política internacional de les TIC.

Els líders mundials estan treballant en una nova agenda global de desenvolupament post-2015 i amb la cimera BYND2015 es pretén fer-los arribar la veu dels joves, que seran els protagonistes d'aquesta nova generació.

Telecentre.org vol fomentar la participació dels telecentres en aquesta trobada i, per això, els anima a organitzar petites trobades. Els telecentres i Punt TIC que s'animin a participar-hi rebran material per poder preparar la seva trobada. A més, se seleccionaran algunes de les sessions que es programin als telecentresi es retransmetran per Internet. Podeu consultar més informació sobre aquesta convocatòria en aquest enllaç.

Els Punt TIC que estiguin interessats en participar-hi hauran d'enviar un correu electrònic a Eiko Kawamura de Telecentre.org (ekawamura[arrova]telecentre.org) com a molt tard el 23 d'agost indicant el nom del telecentro, la ubicació (ciutat i país), sessions en què està interessat i persona de contacte. També ens ho hauríeu de comunicar a l'Oficina Tècnica de Punt TIC per tal de coordinar la participació catalana: 902 365 209 – oficina.tecnica[arrova]punttic.cat.

Quan

On

-
-
-