Imatge del ChatGPT
Imatge del ChatGPT.

El Canòdrom inicia un cicle de quatre conferències que analitzen la intel·ligència artificial des d'una perspectiva democràtica. La primera sessió serà el 23 febrer a les 18:00 h i parlarà dels riscos i potències de la IA a través del cas pràctic del xatbot ChatGPT.

La xerrada 'WTF, intel·ligència artificial? Riscos i potències' comptarà amb Carlos Castillo, professor a la UPF on dirigeix el grup de Ciència Web i Computació Social, i Maria Vanrell, catedràtica a la UAB on coordina el màster interuniversitari de Visió per Computador. Aquí es pot realitzar la inscripció a la primera sessió del cicle que proposa un "aterratge pràctic a la IA", partint del xatbot ChatGPT.

ChatGPT Plus és un sistema de xat amb intel·ligència artificial que està sorprenent-nos a tots. Es tracta d'un dels sistemes de IA més capaços dels últims temps, capaç de respondre a qualsevol cosa que li demanis, i de fer moltes coses que li sol·licitis. Està entrenada per a mantenir converses, de manera que només has de fer-li preguntes de manera convencional i les entendrà.

Les pròximes sessions del cicle se celebraran entre abril i juny i parlaran sobre les interseccions entre la IA, les polítiques públiques i les seves discriminacions; la comunicació i el periodisme i les plataformes i el treball, respectivament. Més informació pròximament.

Quan

-