Recorreguts Sonors 2019 al Convent de Sant Agustí
Recorreguts Sonors 2019 al Convent de Sant Agustí. 2 019.

El cicle reunirà artistes que des de diverses perspectives i amb una mirada contemporània utilitzin el so com a mitjà d’expressió. Amb la convocatòria, el Convent de Sant Agustí vol ser una plataforma d’investigació i producció al voltant de la interacció, la visualització i el so obre convocatòria de projectes per a les Capelles del Convent amb l’objectiu de potenciar l’ús de l’electrònica i la programació per a artistes, dissenyadors, productors, prosumers, makers, científics de ciutat, frikis de la tecnologia, activistes, enginyers i bojos del DIT i del DIWO, així com altres persones interessades en participar.

La convocatòria serà un espai híbrid entre taller de producció i exhibició a través el qual crear un entorn de treball col·laboratiu en el que es desenvolupin, produeixin i posteriorment es mostrin les instal·lacions proposades seleccionades. 

A més, conscient de la bretxa digital de gènereaquest cicle vol ser un espai de reflexió que aporti una visió crítica i desmitificadora posant en valor el reconeixement de l’existència de diversitat en la creació, trencant amb les estructures normatives i reivindicant un espai tradicionalment segmentat.

Programa dels directes

Del 19 al 23 de novembre
Instal·lacions artístiques
dels projectes seleccionats de la convocatòria oberta

Dijous 21 de novembre
20h Eduardo Polonio & Eduard Altaba & Enric Cervera Després de 40 anys, aquest grans de l'avantguarda es trobaran per a celebrar l'edició duna obra inèdita amb el desaparegut artista Tres, a qui es dedica l'esdeveniment

Divendres 22 de novembre
20.30h Canned Fit & Petek Gmbh + Carolina Cabrerizo 21.30h ‘Afterimage’ nara is neus i Sasha Smirnova
22.30h Tutu

Dissabte 23 de novembre
21h D-Glare 22h EVOL
23h Dj Ches

Quan

On

Convent de Sant Agustí
Carrer del Comerç, 36,
08003