Cartell del cicle de xerrades sobre les TIC
Cartell del cicle de xerrades sobre les TIC.

El Centre de Recursos per les Associacions Juvenils (CRAJ) i el Centre d'Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ) del Raval organitzen un cicle de xerrades sobre les TIC. Les sessions es realitzaran el 5, 7, 12 i 14 d'abril, amb l'objectiu de potenciar l'associacionisme entre els/les joves. S'adrecen, doncs, al col·lectiu de joves, estiguin associats o no, i pretenen donar a conèixer eines web que siguin útils per a la vida quotidiana i associativa.

Totes les sessions es realitzaran a les 19:00 hores, a la seu del CIAJ o del CRAJ.

Programa

  • 05/04: Els millors programes gratuïts. Firefox, Joomla!, Gimp. Descobreix tot el que pots fer gratuïtament! Amb Pere Olivares (desenvolupador web a Cladellas.com). Tindrà lloc al CIAJ. Cal confirmar assistència al ciaj[arrova]bcn.cat.
  • 07/04: Eines 2.0 per a la gestió associativa. Primera sessió sobre eines que faciliten la gestió quotidiana de l'associació. Amb David Guàrdia (especialista en projectes de desenvolupament de les TIC i l'ús d'eines 2.0 en la gestió associativa i l'administració pública). Tindrà lloc al CRAJ. Cal confirmar assistència al craj[arrova]crajbcn.cat.
  • 12/04: Blocs, vídeo-blocs, podcast... quines plataformes utilitzo? Quines plataformes poden anar bé per muntar un bloc, vídeo-bloc, un podcast i com difondre-ho eficaçment. Amb Francisco Gómez Morales (consultor independent i autor de "El pequello libro de las redes sociales"). Trindrà lloc al CIAJ. Confirmacions a: ciaj[arrova]bcn.cat.
  • 14/04: Eines 2.0 per a la gestió associativa II. Segona sessió sobre eines que faciliten la gestió quotidiana de l'associació. Amb David Guàrdia (especialista en projectes de desenvolupament de les TIC i l'ús d'eines 2.0 en la gestió associativa i l'administració pública). Tindrà lloc al CRAJ. Confirmeu assistència a: craj[arrova]crajbcn.cat.

Quan

On

CRAJ - Espai Jove La Fontana
C/ Gran de Gràcia, 190-192
08012