Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Cicle de Seminaris sobre intel·ligència artificial

14/06/2021
de 17:00 a 19:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cicle de Seminaris sobre intel·ligència artificial
Cicle de Seminaris sobre intel·ligència artificial. 2021. Font: OEOAC. Llicència: BY-SA

L’Observatori d’Ètica en Intel·ligència Artificial (OEIAC) inicia un cicle de seminaris sobre intel·ligència artificial i pel desenvolupament d’una IA compatible amb les normes socials i culturals, i centrada en les persones. 

Aquest cicle està dirigit a tothom que tingui interès sobre els riscos i oportunitats que representa la implantació cada vegada més generalitzada de la IA. El Cicle de Seminaris OEIAC va començar el passat 10 de maig i s’allargarà fins al mes de novembre. Comptarà amb persones expertes que tractaran diferents consideracions ètiques, socials i legals de la IA i des d’àmbits diversos, com els biaixos en les dades, l’ètica en el disseny de sistemes d’IA, la protecció de dades i la privacitat o la modelització participativa, entre d’altres.

La propera sessió s'anomena 'Consideracions ètiques en el plantejament dels projectes d'IA', i la realitzarà Karina Gibert, Directora de IDEAI-UPC, Vicedegana d'Igualtat i Ètica del Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de Catalunya. Serà el 14 de juny a les 17 hores i es retrasmetrà en directe a través del canal YouTube de la Universitat de Girona. Aquelles persones que vulguin més informació cal que s’adrecin al web oeiac.cat o escriguin un correu electrònic a suport.oeiac@udg.edu

Detalls del curs

Data: 
dilluns, 14 juny, 2021 - 17:00 a 19:00
Tipus de curs: 
virtual